Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Vægbeslag fladskærm – Pynt væggen med din fladskærm

Fladskærmen ser flottest ud på væggen (foto vivotel.dk)

Fladskærmen ser flottest ud på væggen (foto vivotel.dk)

Det lyder måske som en joke, men det er det ikke. Du ved jo godt selv, at en fladskærm kan og skal bruges til mere end at hænge på væggen, men de fleste fladskærme kan faktisk pynte. Også selvom de er slukkede. Med et tjekket design bliver TV’et til et kunstværk i sig selv, og det fortjener da at komme op på væggen. Så kan det være en fryd for øjet i slukket tilstand og meget mere lige så snart, man tænder det.

Derudover kan man tale om, at vægbeslaget optimerer alles udsyn, når I ser fjernsyn sammen. De tider, hvor den laveste skulle sidde forrest, og den højeste bagerst er ovre, for nu kan I sætte jer præcis som I vil, uden at nogens udsyn forringes. Jo højere TV’et hænger, jo bedre udsyn for alle. Medmindre det altså bliver hængt urimeligt højt. Lad det være en smagssag, og find den løsning, der passer alle bedst.

Der findes ekstra funktionelle vægbeslag til fladskærme

Du kan med fordel investere i et vægbeslag, der har monteret en lille arm, der kan strække sig og dreje. Det lyder lidt avanceret, men det er det ikke. Det handler bare om at kunne styre sin fladskærm ud i anderledes vinkler, så I altid kan finde den vinkel, der passer jer bedst, når I ser fjernsyn sammen.

Det kan være, at I sidder ved spisebordet og gerne vil se nyheder, og så kan skærmen let drejes væk fra sofagruppen og over mod jer ved bordet i stedet. Når I har spist færdigt og skal klare opvasken i køkkenet, kan skærmen eventuelt pege i den retning, hvis I har et åbent køkken. Fortsætter i over i sofagruppen til en hyggestund, kan fladskærmen let køres tilbage i den oprindelige indstilling. På den måde skal I aldrig tilpasse jer efter fjernsynet, men kan lade fjernsynet tilpasse sig jer.

Vægbeslag fladskærm

Leave a comment for: "Vægbeslag fladskærm – Pynt væggen med din fladskærm"

Tag Cloud