Praktisk bolig – inspiration til din bolig

TV standere: Få stil i stuen med de rette ting

Tv standere gør tv til smarte møbler (foto vivotel.dk)

Tv standere gør tv til smarte møbler (foto vivotel.dk)

Du kender det sikkert. At din stue nogle gange kan føles som et helt miks af ting og sager stuvet sammen på lidt for lidt plads. Ting der står på gulvet, ledninger over det hele fra alle de elektroniske ting som TV, stereoanlæg og højtalere. Så hvordan kan du på en helt enkelt måde få styr på alle sidde ting og få gjort sin stue mere stilfuld og enkel, så det hele ligesom ikke roder så meget mere. Her får du en række gode råd og ideer, så lad sig endeligt inspirere og bruge de ting, som du netop synes passer til din stue.

Få stil i stuen: TV-stander, kommode og kasser

Først og fremmest kan det være en god ide at have et lukket møbel i sin stue. Det kan være et skab eller en kommode. Men i hvert fald noget andet end en reol, der på den ene side kan virke utrolig god til bøger osv., men den kan også nemt komme til at se rodet ud, hvis der bare er proppet en hel masse ting ind i den. Nej så er det altså bedre med en kommode, hvor I kan have alle jeres DVD film i, fjernbetjeninger og alt det andet, som I bare har liggende.

Nogle gode bokse eller dekorative kasser kan også gøre underværker og kan fint fungere i en reol, hvis I gerne vil have sådan en i stuen. Vælg nogle i en fin farve og med låg på, så tingene deri ikke bliver støvede. Her kan I på samme måde som i kommoden have de ting i, som ser lidt rodede ud.

Sidst men ikke mindst kan det være en god ide at investere i en TV stander til dit fjernsyn. Her kan TV’et hænges op på og på den måde kommer lidt væk fra gulvet. På samme måde kan også ledninger gemmes lidt væk – let og elegant. Find TV standere her.

Prøv også at læse disse artikler om indretningsløsninger:

By Nord – sådan får du luksus til dit badeværelse

Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng

 

Leave a comment for: "TV standere: Få stil i stuen med de rette ting"

Tag Cloud