Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Tid til en ny madras? Det kan gøre dit liv bedre

Du har brug for en god madras (foto Dunlopillo.dk)

Du har brug for en god madras (foto: Dunlopillo.dk)

Teknologi muliggør mange ting… blandt andet et længere liv, fordi vi opnår bedre velfærd, som giver nye muligheder for behandling. Desuden er vi langt klogere end tidligere. Gennem forskning ved vi, hvordan kroppen fungerer, og hvad den har behov for. Alligevel negligerer vi en del af dens behov. Søvn er et af dem. Det er helt basalt for mennesket, og vi er meget afhængige af den. Det er især tilfældet, når vi skal bruge hjernen. Hvis man er søvnig, har det samme effekt, som når man er beruset af alkohol. Med andre ord fungerer vi ikke optimalt, når vi ikke får tilstrækkelig søvn. Hjernen er sløv, kroppen er sløv, og vi bliver ugidelige.

 

Find en madras der passer til dig

Det er noget, de fleste har prøvet på egen krop. Selvom vi ved det, lader vi det alligevel ske. I mange moderne menneskers liv er der nemlig ikke tid til søvn. Men hvad hvis du ville være dobbelt så effektiv, hvis du var frisk? Det kan nemlig sagtens være tilfældet. Derfor bør du prioritere din søvn. Du kan starte med at finde den rette madras. Hvis du vil sove godt, kan din seng gøre en stor forskel. Det er ikke ligegyldigt, hvordan du ligger, mens du sover. En god madras aflaster kroppen på allerbedste vis, og det giver dig bedre forudsætninger for dyb søvn.

 

Madrasser gør en stor forskel

Der findes dog mange forskellige madrasser. Der er selve madrassen på sengen, som skal passe til din krop. Derudover kan det være en god idé at investere i en topmadras. Det er et lag af luksus, så du ligger endnu bedre. Samtidig kan en rullemadras på toppen være med til at øge hygiejnen. Det forholder sig nemlig sådan, at vi afgiver en masse fugt i løbet af natten. Det vil rullemadrassen suge, så de andre madrasser vil holde længere. På den måde bliver rullemadrassen et beskyttende lag. De rigtige madrasser kan gøre en stor forskel for din søvnkvalitet, og derfor er det et helt perfekt sted at starte i jagten på bedre søvn.

Se et stort udvalg af madrasser her.

 

Kig mere herinde:

Skab din perfekte drømmeverden med personlige puder

Dobbeltdyner er gode til vintermånederne

Leave a comment for: "Tid til en ny madras? Det kan gøre dit liv bedre"

Tag Cloud