Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Tænk på prisen, før du får opsat altaner

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto minaltan.dk)

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto minaltan.dk)

Altaner er en fantastisk investering både for dig, og den ejendom du bor i. Alligevel skal du dog tænke over finansieringen, inden du påbegynder et altanprojekt. Prisen på altaner er nemlig ikke billig, hvorfor du skal tænke på, hvordan altanen skal finansieres.

 

Indret din egen urtehave

Bor du i en andelsforening, er det en god idé at få talt det hele godt igennem, inden I begynder at indhente tilbud til altaner, for når først altanprojektet er gået i gang, så er det svært at stoppe. Tag derfor først en snak med kommunen om byggetilladelse til altaner. Herefter skal I få styr på vedtægterne i andelsforeningen, for det er forskelligt, hvor mange der skal stemme for et forslag, før det bliver vedtaget. Dernæst skal I holde møde i andelsforeningen, hvor også finansieringen af altanerne skal diskuteres. Oftest optager andelsforeninger et lån, som gør, at huslejen vil stige, men det afhænger alt sammen af andelsforeningens økonomi, bank og lån. På den måde er der mange ting, der skal overvejes, inden man påbegynder opsætning af altaner.

 

Få råd hos banken om finansiering af altaner

Det er svært at sige, hvad prisen på altaner er, da der er mange faktorer, der påvirker prisen i sidste ende. Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af, hvilke finansieringsmuligheder der er – uanset om du alene skal få opsat en altan, eller om du er en del af en andelsforening. Rådgiv dig hos banken og find ud af, hvad dine eller andelsforeningens lånemuligheder er. Der er dog klare fordele ved at gå sammen som forening i stedet for at lave individuelle kontrakter, da lånemulighederne ofte er bedre og koordineringen af altanopsætning er lettere, når hele andelsforeningen skal have altaner.

 

Hvis du vil mere om prisen på altaner, og hvad du skal tænke på, inden du får en altan, så klik her.

 

Læs videre i disse indlæg:

Nyd livet og hverdagen med altaner!

Altaner i stål – dit pusterum fra hverdagens stress og jag

Leave a comment for: "Tænk på prisen, før du får opsat altaner"

Tag Cloud