Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Studerende, husk nu at vaske sengetøjet!

Gammelt sengetøj bliver ulækkert, til gengæld er nyvasket det bedste (foto pudeland.dk)

Gammelt sengetøj bliver ulækkert, til gengæld er nyvasket det bedste (foto pudeland.dk)

Åh ja, da man boede hjemme, var der ingen problemer. I hvert fald ikke når det kom til at få vasket tøj. Nogle havde en mor, der gerne gjorde det og huskede på både at få sengetøjet vasket hver fjortende dag og få vasket bukser, sokker og bluser, når man manglede dem i skabet. Ja for nogle blev det endda lagt pænt sammen og måske strøget. Andre skulle selv gøre det, men det var heller ikke svært, for vaskemaskinen og tørretumbleren stod blot i bryggerset og ventede på at blive brugt. Meget nemt og overskueligt og endda helt gratis vask og vaskepulver.

Husk at vaske sengetøjet!

Anderledes ser det ud for mange unge, der er flyttet hjemmefra og måske bor i en lejlighed langt væk hjemme fra mor og far med vaskemaskine i kælderen til 30-40 kroner for en enkelt vask eller måske endda uden vaskemaskine, så tøjet skal en tur forbi vaskeriet, før det er rent igen og kan lægges i skabet.

Det kan få mange unge til at prioritere noget anderledes, når det kommer til vask. Tøjet, sokkerne og underbukserne bliver vasket, når der er behov for det, for det er jo det, der er vigtigst i første omgang. Anderledes ser det ud, når vi når til sengetøjet, viskestykker og håndklædet. Der kan for mange studerende gå noget længere imellem, at det bliver tid til den slags.

Men det er rent faktisk rigtigt vigtigt, at du husker at vaske sengetøjet og det andet, for det er så meget bedre for hygiejnen. Sæt sig et mål om at mødes med en god ven på vaskeriet og vask sengetøj hver 3 uge. På den måde kan I få en hyggelig dag ud af det og drikke en kop kaffe, mens det er i vaskemaskinerne.

Find sengetøj her: www.pudeland.dk/sengetoj

Se på flere typer af senge via disse links:

Juniorsenge er ekstra legetøj til børneværelset

Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng

Dunlopillo seng – forførende behagelig søvn

Comments on: "Studerende, husk nu at vaske sengetøjet!" (3)

  1. […] Studerende, husk nu at vaske sengetøjet! […]

  2. […] Studerende, husk nu at vaske sengetøjet! […]

  3. […] Studerende, husk nu at vaske sengetøjet! […]

Leave a comment for: "Studerende, husk nu at vaske sengetøjet!"

Tag Cloud