Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Stil over tallerkenrække

Tallerkenrække (foto: traevarer.dk)

Tallerkenrække (foto: traevarer.dk)

Et hjem er fyldt med små indikatorer, der fortæller verden stykvist lidt om, hvem vi er som personer. En tallerkenrække kan fortælle lidt om, at man har et klassisk hjerte, der påskønner nogle æstetiske traditioner fra en ikke så fjern fortid eller den kan sige noget om, at man er mere radikal og nytænkende, hvis man vælger at give sin tallerkenrække et personligt spin.

 

Boligen afspejler din personlighed

Begge dele siger gode ting om hvem man er, så står det kun tilbage at finde ud, hvem man er. Er man den klassiske type eller er man mere til at omfortolke tingene og give sin kreativitet los? Selv den klassiske brug, kan bevares klassisk, men med et lille twist. Man behøver ikke at følge forskrifterne, når det gælder indretningen af sit hjem. Man er herre eller frue i eget hjem og kan selv bestemme, hvordan man indretter sig. Med en tallerkenrække kan man tage denne frihed i brug og vælge at omfortolke dens brug.

 

En kreativ tallerkenrække

Man kan for eksempel vælge at bruge sin tallerkenrække til bøger i stedet for tallerkener eller man kan komme planter i den. Det ville eksempelvis de rigtigt smukt ud med slyngplanter, der vælter ud af ens tallerkenrække. Men man kan også vælge at male tallerkener sammen med sine børn eller få trykt billeder af familien på nogle hvide tallerkener og sætte dem ind i sin tallerkenrække. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan finde på at bruge sin tallerkenrække til, og det er en frihed, der er forbeholdt én selv, også hvis man vælger den helt klassiske brug, som er ligeså smuk i dag som den var, da den første tallerkenrække kom til verden og blev taget i brug.

Find en smuk tallerkenrække i træ

 

Find mere til boligen;

Nybyggeri – fordi man ikke skal gå på kompromis!

En sofa er det naturlige samlingspunkt efter lange dage

Leave a comment for: "Stil over tallerkenrække"

Tag Cloud