Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Spiseborde – samler familien

spisebord traevarer

Spiseborde til fint brug og til familieaktiviteter (foto: traevarer.dk)

For mange mennesker er det et naturligt ønske at skabe et åbent og hyggeligt hjem. Der findes ikke én rigtig måde at gøre det på – mulighederne er uendelige. De fleste kan lide tanken om at give sit hjem et helt personligt præg, der skiller sig lidt ud i forhold til alle de andre. På en måde er et nyt hjem derfor som et rent lærred. Du har endnu ikke fyldt pladsen ud, og der skal både farve, rum, lys og skygge til at fuldende det.

 

Plads til festen og gæsten

Men det er også dit helt eget, og du kan stort set gøre med det, hvad du vil. En ting der er vigtig når det kommer til at fylde pladsen ud, er spisebordet. Det traditionelle spisebord er nemlig blevet et naturligt centrum for sociale sammenkomster i hjemmet. Vi bruger det næsten lige så snart vi kommer ind ad døren. Om det så er for at smide benene op på stolen ved siden af, efter en lang dag, lave lektierne til i morgen, eller fortælle familien om dagen der er gået, er det her vi samles og snakker. Spisebordet til hjemmet skal derfor vælges med omhu. Det skal passe ind i omgivelserne, og være noget, som alle medlemmer af familien kan lide.

 

 Spisebordet er til glæde for alle i hjemmet

Man skal også have med i sine overvejelser, at et spisebord skal bruges i mange år. Det er derfor smart at vælge et af god kvalitet, som kan bruges til lidt af hvert og tåle at blive lidt slidt af den travle hverdag. Der er et hav af forskellige modeller at vælge imellem. Først og fremmest skal man vælge et i den rigtige størrelse, som passer til familiens normale aktiviteter. Hertil er det dog smart at få et med en tilhørende bordplade der kan trækkes ud eller klappes op for enden. På den måde egner bordet sig også godt når der er gæster.

 

Læs mere om det store udvalg af spiseborde her!

 

Se også:

Stil over tallerkenrække

Få plads til det hele og skab samtidig en bestemt stemning i dit hjem med et nyt vitrineskab

Leave a comment for: "Spiseborde – samler familien"

Tag Cloud