Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Sørg for at beskytte kunder og ansatte for fare med advarselsskilte

Vær sikker med et advarselsskilt foto kontortingdk

Vær sikker med et advarselsskilt (foto: kontorting.dk)

Når man har en virksomhed eller har ansvaret for arbejdspladsen, så er det vigtigt, at man medtænker dagens og tidernes gang på arbejdspladsen. I og med man tænker på, hvilke situationer, der er i en virksomheds daglige virke, så kommer man frem til forskellige redskaber og materialer, som man skal bruge. Her er advarselsskilte én af de ting, som man ikke kommer i tanke om lige med det sammen, men man kan hurtigt komme til at mangle dem, når uheldet er ude.

 

Brug advarselsskilte for at undgå ulykker og uheldigheder

Det som forskellige advarselsskilte kan ligger egentlig i navnet. Deres funktion er at advare om forskellige ting. Der er forskellige ting tim advarselsskilte kan advare i mod. Det handler blandt andet om, at det er en god idé at have advarselsskilte, når man skal lave nogle ting, hvor der er en risiko, for at nogen kan komme til skade, eller at de ting man har lavet bliver ødelagte, fordi at man som forbipasserende ikke ved, at de ting er sket. Det kan eksempelvis være, hvis man lige har gjort rent i et rum, hvor gulvet stadig er glat efter, at man har foretaget en gulvvask. Et vådt gulv er et glat gulv, og her kan man komme grueligt til skade, hvis man bare går normalt hen over det.

 

Nemt at få på nettet

Derfor er det vigtigt, at der bliver gjort opmærksom på, at gulvet er nyvasket og muligvis ikke tørt endnu. Det kan man gøre med advarselsskilte. Det er særligt vigtigt, hvis man har vasket gulv i et rum, hvor der er meget gennemgang i virksomheden. Ofte bliver der gjort rent inden medarbejdere møder på arbejdet, og her er der stor risiko for, at gulvet er glat, når dem som møder tidligt møder ind om morgenen. Undgå fald og andre ulykker med advarselsskilte.

 

Find advarselsskilte og gøre området og kontoret sikkert

 

Læs mere:

Print billeder og skoleopgaver med printerpapir

En sæbedispenser er lettere at rengøre og mere hygiejnisk

Leave a comment for: "Sørg for at beskytte kunder og ansatte for fare med advarselsskilte"

Tag Cloud