Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Skab fylde i stuen med flotte skabe i træ

Et stort flot vitrineskab (foto traevarer.dk)

Et stort flot vitrineskab (foto traevarer.dk)

Stuen er det rum, hvor vi opholder os det meste af tiden vi er hjemme og vågne. Derfor er det også et rum, som mange bruger meget tid på at indrette. Ofte kan det dog være svært, og mange føler måske at de ikke både kan få en stue, der er pæn og ordentlig samtidig med at den er hyggelig. Hvis man har mange ting stående i stuen, kan den nemlig hurtigt blive rodet, og det kan mindske lysten til at opholde sig i rummet. Omvendt vil for få ting, ødelægge muligheden for at skabe en hyggelig stue. Hvis du derimod vælger at indrette stuen med flotte møbler i træ, som passer sammen, eksempelvis et flot skabe, vil du få den helt perfekte stue.

 

Skabe skaber hygge og sikrer orden

Skabe giver nemlig en rigtig god fylde til stuen, specielt hvis du har en stor stue, de giver dig god plads til at opbevare diverse ting uden at de bliver støvet og samtidig undgår du, at din stue ser rodet ud. Og du kan sagtens have flere skabe stående i din stue, hvis du har en stor stue. Der findes nemlig rigtig mange typer og størrelser af skabe og du kan eksempelvis have en glasfacade på nogle af skabene.

 

Find nemt tingene

Dette kaldes vitrineskabe, og de er geniale til dig, der elsker luftige ting og som har en masse pynteting der skal opbevares og gerne vises frem, uden at de bliver helt støvet til. Med flotte skabe i træ, vil du altså få en stue, som ikke bare er behagelig for dig selv og din familie at opholde sig i, men som også folk der kommer på besøg i dit hus vil beundre. Jeres stue får derfor et helt nyt liv og kan blive det rum, som danner samlingspunkt for hele familien.

Køb eksempelvis dine skabe hos traevarer.dk.

 

Se også:

Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng

Stil over tallerkenrække

Leave a comment for: "Skab fylde i stuen med flotte skabe i træ"

Tag Cloud