Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Skab de bedste rammer for din nattesøvn med elevationssenge

Har du sovet i en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Har du sovet i en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Når du ligger og sover om natten restituerer din krop. Det er altså her, at kroppen genvinder sin energi til den næste morgen. Hvis du ikke lader din krop restituerer, kan det få konsekvenser for dit energiniveau næste dag. På lang sigt kan dette faktisk få alvorlige konsekvenser både psykologisk og fysiologisk set. Derfor skal du tage din nattesøvn alvorlig og prøve at skabe de bedste rammer for din nattesøvn. Hvis du skaber de bedste rammer for din nattesøvn, er du med til at optimere din nattesøvn.

 

Med elevationssenge kan du få støtte de rigtige steder

På den måde kan du få den bedste oplevelse med din nattesøvn og restituere på bedste vis. En måde som du kan skabe de bedste rammer på er, at finde en unik og komfortabel seng. Her findes der mange forskellige muligheder. En rigtig god seng, som du kan investere i, er de såkaldte elevationssenge. De er praktiske og komfortable, da du kan sænke og hæve sengen. Det vil sige, at du kan få en unik seng, som støtter de steder på kroppen, som du gerne vil have skal støttes. Med elevationssenge hæver du blot madrassen, der hvor du gerne vil have støtten. Hvis du eksempelvis har ondt i benene eller blot raskløse ben, kan det nogle gange hjælpe at hæve fodenden af sengen. Og dette er noget som du kan gøre meget nemt med en elevationsseng. Eller hvis du er typen, som gerne læser en bog inden du falder i søvn, kan du blot hæve hovedgæret på din elevationsseng.

 

Personligt tilpasset

Det er altså på mange måder en rigtig praktisk og komfortabel seng. Når du køber din elevationsseng, kan du naturligvis selv vælge hvilken type madras du gerne vil have. Hvis du vil have en ekstra støtte i form af en hård madras, kan du blot købe sådan en til din elevationsseng. På den måde kan du skabe de bedste rammer for din nattesøvn. Og disse gode rammer kan din elevationsseng hjælpe dig med.

Se et stort udvalg af elevationssenge her: www.dunlopillo.dk

 

Kig videre herinde:

Senge er vigtige for søvn og energiniveau

Sov på den mest behagelige måde i sommervarmen med en sommerdyne

Leave a comment for: "Skab de bedste rammer for din nattesøvn med elevationssenge"

Tag Cloud