Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Sengerammer er praktiske og giver muligheder i soveværelset

Sengerammer (foto: sengespecialisten.dk)

Sengerammer (foto: sengespecialisten.dk)

Søvn er langt vigtige for vores helbred, end mange ved. Det er også derfor, at alle desværre ikke prioriterer deres søvnbehov lige så højt, som de i virkeligheden burde. I de senere år har man accepteret vores behov for søvn, som værende af stor vigtighed for hele vores forgodtbefindende og helbred. Man kan sige, at der er tre ting, der for alvor vurderes som vigtige for vores livskvalitet. Rigeligt med søvn, sund, nærende og varieret kost samt masser af motion. Disse tre ting er vigtige, hvis man ønsker et langt og godt liv.

Dårlig søvn kan ødelægge en hel dag

Alle kender følelsen af at have vågnet efter en dårlig nat. Det kan være, at man kom for sent i seng, eller det kan være, at man bare har haft svært ved at sove. Lige meget hvad så er det ikke en særlig rar følelse, når man ikke har fået nok søvn. Man kan sammenligne det lidt med jetlag, som er en anden følelse, eller tilstand, som mange også kender. Man føler sig omtåget, træt og man kan ikke koncentrere sig særlig længe af gangen. Det er yderst problematisk, især når man tænker på, at man skal op i skole eller på arbejde den næste morgen. Hvis man ikke får nok søvn, så mister man desuden også sit gode humør og overskud; der er således god grund til at gå op i sin søvn.

Sengerammer er praktiske og giver muligheder i soveværelset

Det er både flot men også ret praktisk at have sengerammer på sin seng. Det betyder nemlig, at man kan tænke lidt ud af boksen og stille sin seng på nogle lidt mere utraditionelle måder, end man kan, når man kun kan stille den op af væggen. Derudover er der mange, der synes det er utrolig flot med sengerammer – uanset hvordan sengen nu engang står.

Køb lækre sengerammer her

Find mere til soveværelset her:

Studerende, husk nu at vaske sengetøjet!

Skån din krop med et elevationsseng tilbud

Leave a comment for: "Sengerammer er praktiske og giver muligheder i soveværelset"

Tag Cloud