Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Senge er vigtige for søvn og energiniveau

Har du sovet i en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Har du sovet i en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Kvaliteten af din nattesøvn afhænger i høj grad af, hvilken seng du sover på – det siger vist sig selv. Hvis du sover på en elendig, knirkende seng med en fjeder i ryggen, kan du være sikker på, at du ikke vågner veludhvilet op næste morgen. Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvilken seng du sover på. Måske har du haft den samme, gamle seng i alt for mange år. I så fald er det nok på tide at skifte den ud. Hvis du vil have overskud og energi dagen lang, skal du begynde at tage din seng lidt mere alvorligt.

 

Sov roligt igen

Du lægger sikkert mange kræfter i dit arbejde. Lige meget om du har et fysisk krævende arbejde, hvor du bruger dine hænder, eller et sidestillende job, hvor du har brug for fuld koncentration og energiniveau hele dage, er det vigtigt, at du er veludhvilet, når du møder. Det kan du naturligvis aldrig være, hver gang du møder ind, men du kan gøre meget for at hjælpe den tunge søvn på vej. Du kan for eksempel vælge at se nærmere på nye senge.

 

Alle senge er forskellige, find den rette til dig

Der er mange ting, der kan gøre, at du sover uroligt. Måske er du inde i en travl periode og har derfor en masse tanker, der fylder hovedet, når du lægger det på puden. Det kan også være, at du har drukket for meget kaffe lige inden sengetid, eller også har du måske ikke fået bevæget dig nok i løbet af dagen. Hvis du vil give din søvn de bedst mulige rammer, kan du med fordel kigge nærmere på senge af ordentlig kvalitet. Spørg en professionel, hvis du er i tvivl, når du skal vælge din nye seng. Det er nemlig meget forskelligt, hvilke senge der passer til hvilke personer.

 

Klik her, og se flere senge

 

 

Læs også

Sengerammer gør sengen og soveværelset lidt hyggeligere

Dobbeltdyner er gode til vintermånederne

Leave a comment for: "Senge er vigtige for søvn og energiniveau"

Tag Cloud