Praktisk bolig – inspiration til din bolig

På den perfekte glasaltan sætter kun fantasien grænser

For privatliv og sikkerhed (foto minaltan.dk)

Glas altan for lyddæmpning og sikkerhed (foto minaltan.dk)

Hvis du har en drøm om at få lidt mere plads på den ene eller anden måde, og det er helt udelukket med en udvidelse af lejligheden eller en tilbygning til huset, så kan det sagtens være, at det er en mulighed at anskaffe en altan. De findes både i åbne og lukkede udgaver, så det kommer helt an på, hvad behovet er, og hvad der passer bedst til hjemmet. Og så er en glasaltan bare så nem at have med at gøre, da den er nærmest helt vedligeholdelsesfri.

 

Mulighederne er mange på en skøn glasaltan

Har du en lille botaniker med grønne fingre gemt inden i dig, så er det jo helt oplagt, at du bruger din altan som din helt egen lille private køkkenhave, hvor du både kan gro jordbær, ærter og krydderurter. Eller hvis du bare gerne nyder synes af smukke blomster, så er det blot at fylde altankasserne med farvestrålende tulipaner, krysantemummer, margueritter eller hvad hjertet ellers måtte begære. Der er naturligvis også altid plads til et lille cafébord med et par tilhørende stole, så du og dit barn, din partner, ven eller veninde kan sidde ude og nyde den friske luft og suge solens sunde D-vitaminer til jer. Dem får vi jo alle nærmest kun for lidt af hele året rundt.

 

En smart glasaltan kan være med til at gøre tilværelsen bare en lille smule lettere

Det er også meget nemmere at få den lille til at sove i barnevognen ude på glasaltanen, end at man skal til at bøvle med al udstyret ned ad trapperne og så i koldt og blæsende regnvejr. Eller hvis du eller dine gæster er rygere, så er det også noget mere bekvæmmeligt lige at stille sig ud på altanen, så man ikke behøver at forlade selskabet for at kunne få sig en smøg.

 

Klik her for at finde den perfekte glasaltan

 

Se mere:

En altan i glas tager sig godt ud på alle husgavle

Sådan vælger du bedst din nye villaaltan

Leave a comment for: "På den perfekte glasaltan sætter kun fantasien grænser"

Tag Cloud