Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Overvejer du køb af ny seng? Så se med her

Dunlopillo Basic har alt du behøver (foto Dunlopillo.dk)

Dunlopillo Basic har alt du behøver (foto Dunlopillo.dk)

Inden du foretager dit næste køb af en ny seng, så skal du tage din nogle forholdsregler. Der er stor forskel på menneskers kroppe og vores behov. Derfor er du nødt til at tage ud og afprøve sengen inden du køber.Din seng er altafgørende for den gode nattesøvn. Vi har bruge for søvnen for at få det bedste ud af dagen, så derfor er det også vigtigt, at man stiller krav til sin seng. Hvis du skal købe seng sammen med din partner, er det vigtigt, at I begge to tager ud og tester sengen. Det er ikke sikkert, at I skal have den samme hårdhed i madrassen eller at I har de samme præferencer. Tag gerne ud sammen, så I kan hjælpe hinanden.

 

Hvad skal du være opmærksom på?

Når I tager ud for at teste sengen, er der nogle ting, I skal være opmærksomme på for at få den optimale seng. Det vigtigste er at forholde sig til sin kropsbygning. Her skal man også se på, hvordan din rygsøjle er. Her kan det være en stor hjælp at have en med dig ude at teste, for så kan han eller hun se, om din rygsøjle ligger på den rigtige måde. Hvis du ikke får den rigtige støtte, kan det give store gener for din ryg på længere sigt. For at få den optimale støtte er man nødt til at have den rigtige hårdhed i madrassen. Dette afhænger af din krop og din kropsvægt. Det har ligeledes indflydelse på, hvor godt sengen vil støtte netop dig.

 

Med en elevationsseng kan du løfte benenden

Et køb af ny seng er en investering i dig selv og kvaliteten af din søvn. Du skulle gerne have sengen i mange år. Derfor er det også ulejligheden værd at testen sengene godt af inden du køber. Vær altid mindst to, når du skal teste, så I sammen kan undersøge, om der er den rigtige støtte i sengen for dig. Undersøg dit behov og vær opmærksom.

 

 

Du kan finde flere informationer og se det store udvalg på dunlopillo.dk

 

Kig videre her:

Puder skal være komfortable og dekorative

Senge er vigtige for søvn og energiniveau

Leave a comment for: "Overvejer du køb af ny seng? Så se med her"

Tag Cloud