Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Nyd sommeren i byen – altaner, parker og cafeer

Med en altan kan du nyde din frokost med venner og familie (foto minaltan.dk)

Med en altan kan du nyde din frokost med venner og familie (foto minaltan.dk)

Det er sommer, og København er fyldt med mennesker – både turister og dem, der ikke er taget på ferie. Der er gang i kanalrundfarter, turbusser og strøget ligger næsten øde hen. Folk vil ud i det gode vejr. Men det kan også blive for varmt, og så kan byen føles som en bageovn til tider. Heldigvis er der masser af gode muligheder for at komme udendørs og tilbringe sommeren i byen.

Hvad med at tage med en god veninde på en cafe ved søerne og drikke iskold hyldeblomst saft? Ved søerne er der altid lidt luft, og på cafeen kan I sidde udendørs og endda i skyggen under en parasol. Sid og kig på svanerne og børnene, der fodrer ænder, og glæd jer over, at I kan sidde udendørs.

Eller måske skulle du tage at pakke en picnickurv med lækker frokost og noget koldt sodavand og gå en tur i parken, hvor man kan finde et skyggefuldt sted under træerne og nyde maden. Du kan også tage en god bog med og ligge hele dagen på tæppet og læse eller lytte til musik. Om aftenen kan vennerne komme forbi med en grill, og I kan grille pølser og spise kartoffelsalat til. Et spil kongespil eller petanque kunne der også blive tid til.

Sæt dig på altanen og nyd sommeren

Hvis du er en af de heldige, der har en altan, kan du også bruge din altan døgnet rundt om sommeren. Nyd din morgenkaffe på altanen, og tag en middagslur derude om eftermiddagen –det kræver blot, at du lægger en madras derud og måske et tæppe, og så er du klar til en dejligt lur i sommervarmen.

 

Se et udvalg af altaner her

Comments on: "Nyd sommeren i byen – altaner, parker og cafeer" (3)

  1. […] Nyd sommeren i byen – altaner, parker og cafeer […]

  2. […] Nyd sommeren i byen – altaner, parker og cafeer […]

Leave a comment for: "Nyd sommeren i byen – altaner, parker og cafeer"

Tag Cloud