Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Normann CPH er funktionelt design til den unge udflytter

Normann CPH er perfekt til den første lejlighed (foto cahetu.com)

Normann CPH er perfekt til den første lejlighed (foto cahetu.com)

Alle børn vokser op og flytter hjemmefra, og det kan være hårdt for forældrene. Men børn er kun til låns, og de fleste familier skal også nok lære at affinde sig med realiteterne. For børnene er det ofte et skridt direkte ud i friheden, og den første tid kan føles som at svæve på en lyserød sky. Men så rammer de omtalte realiteter, og man finder ud af, at ens nye hjem ikke er lige så velassorteret som forældrenes.

Man mangler nemlig rigtig meget i sit hjem, når det skal skabes fra bunden af, men det er også her, det bliver spændende, for du kan jo skabe dit hjem, præcis som du vil have det. Det er en unik chance for at understrege sin egen personlige stil, mens man løsriver sig fra forældrenes.

Normann CPH er for det første super stilfulde produkter, og så er de også funktionelle, så de kan indgå i hverdagen i et ungt hjem. Service, kabelskjulere og skohorn i humoristisk udformning gør dit hjem til noget særligt, og så bliver det også lidt sjovere at invitere vennerne på besøg.

Hold et tjekket middagsselskab med Normann CPH service

Knive, gafler og sker skal der til, når du inviterer på et hjemmelavet måltid mad. Det kan både være familie, venner eller kolleger, der stikker hovedet forbi, og så vil man gerne dække op med stil. Du kan også anskaffe Normann CPH glas, der virkelig er noget for sig. Med en skæv eller buet bund bliver de nærmest levende på bordet – dog aldrig uden at vælte, så du er sikret mod pletter på dugen.

Salatskål med salatbestik gør det nemt at servere dine yndlingssalater, og salt- og peberbøsser kommer også i utraditionelle design og udformninger. Små figurer eller sammenhængende designs.

Find produkter fra Normann CPH her

Gå til Normann CPH egen hjemmesiden her

Comments on: "Normann CPH er funktionelt design til den unge udflytter" (1)

  1. […] Normann CPH er funktionelt design til den unge udflytter […]

Leave a comment for: "Normann CPH er funktionelt design til den unge udflytter"

Tag Cloud