Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng

Børn har brug for plads til andet end svøn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Børn har brug for plads til andet end svøn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Pludselig gik I fra at være to mennesker i en 3 værelseslejlighed til at være 3, og med et barn der nu er blevet stor nok til at have sin egen seng og sit eget værelse, bliver pladsen nu lidt trang i lejligheden. Men hvad kan I gøre for at finde på praktiske løsninger, der kan give lidt mere plads på det lille børneværelse? Her kommer et par muligheder og ideer, som I kan lade jer inspirere af, hvis I har lyst.

Halvhøj juniorseng giver plads til mere

Først og fremmest er det en god ide at investere i et stort skab, hvor I kan have en hel masse ting i. Det virker umiddelbart måske ikke som den bedste ide, hvis man har lidt med plads, men med et stort skab får du til gengæld mere plads, da du ikke skal have en masse ting stående rundt omkring. Køb et skab, hvor I kan have barnets tøj i, noget legetøj og alt sådan noget som bleer, sengetøj, håndklæder osv. Eventuelt kan I også have nogle af jeres egne ting deri, hvis der er lidt med plads i lejligheden.

Ud over et skab er det en god ide at fordele lejetøjet lidt. Barnet har sikkert en hel masse og kan jo ikke lege med det hele på en gang. Put derfor noget af legetøjet i en flyttekasse og stil op på loftet eller ned i et kælderrum. Byt det så ud med noget andet ca. en gang om måneden. På den måde føler barnet også, at han har fået helt nyt legetøj, selvom det egentligt bare er noget gammelt. Det giver mere plads og ikke så meget rod på værelset.

Sidst men ikke mindst kan en halvhøj juniorseng være en god løsning. Her kan I nemlig bruge pladsen under sengen. Enten til en hyggelig legehule til historielæsning og hygge eller til nogle hylder, hvor der kan stå legetøj på.

Find en halvhøj juniorseng hos traevarer

Er du interesseret en en Dunlopillo seng så se her

Comments on: "Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng" (2)

  1. […] Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng […]

  2. […] Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng […]

Leave a comment for: "Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng"

Tag Cloud