Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Lyngby vaser er det smukkeste blikfang til det pæne hjem

Lyngby vaser er oplagte din en finere stue (foto cahetu.com)

Lyngby vaser er oplagte din en finere stue (foto cahetu.com)

Lyngby vaser er vaser til det helt særlige hjem. Hver en vase er skabt med forkærlighed for håndværket og det helt specielle udtryk, som ikke kan sammenlignes og ikke bør sammenlignes. Lyngby vaser skabes med respekt for både håndværk og udtryk. Det er vaser, der både er diskrete og særlige – Forkærligheden for håndværket skinner igennem. Det kan ses i vaserne, at de er blevet skabt ud fra en lang tradition for æstetik og håndværk. Det er når, funktionalitet og skønhed finder sammen, at der bliver skabt stor kunst. Det kan man i sandhed sige, at Lyngby vaser er et glimrende eksempel på.

Lyngby vaser giver hjemmet en særlig ro

Til hjemmet, der har meget, men godt kunne bruge noget elegant, noget unikt og noget næsten helt skønt, kan Lyngby Vaser komme til rette. Til hjemmet, der har respekt for detaljerne, roen og det øjeblik, der gerne må vare ved. Lyngby vaser er blevet skabt i det udstrakte nu, der udgør det øjeblik, hvor noget bliver skabt med stor koncentration og respekt. Håndværket er i centrum. Roen og skønheden følger ligesom bare med Lyngby Vaser.

Lyngby vaser er unikke og stilfulde

Man siger, at sandheden viser sig for den enkelte. Og at det er den enkelte person, som selv må finde ud af, hvad tilværelsen egentlig betyder. Det samme kan man egentlig sige om Lyngby Vaser. Lyngby vaser er blevet skabt ud af en forestilling om, at det unikke nærmest er det mest sande. Derfor kan man også sige, at de vaser, som Lyngby Vaser repræsenterer er sande i den forstand, at de er det mest unikke, der findes. Hver en vase repræsenterer et særligt tidspunkt eller øjeblik. Et øjeblik, som ofte varer ved, når blikket falder på det smukke håndværk.

Se meget mere om Lyngby porcelæn på deres hjemmeside her

Leave a comment for: "Lyngby vaser er det smukkeste blikfang til det pæne hjem"

Tag Cloud