Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Læs mere om fordelene ved en altan i glas her

Altanvinduer er også en vigtig del af altanens udformning (foto minaltan.dk)

Altanvinduer er også en vigtig del af altanens udformning (foto: minaltan.dk)

Når man skal vælge byggematerialet til de nye altaner, er der mange forskellige hensyn at tage. En altan i glasmateriale kan være en rigtig god løsning. Glasset er et smukt og holdbart materiale, som giver et let og luftigt udtryk til hele bygningen. Glas kan bruges både til større altaner og til de mindre, franske altaner. Løsningen med glas har flere forskellige fordele.

 

Find den rette altan på nettet

Materialet har en støjskæmmende effekt og det skærmer også en smugle for vinden, når man opholder sig på altanen. Hvis du er bange for, at du kommer til at gå på kompromis med dit privatliv, fordi man kan se i gennem glasset, så fortvivl ej. Du kan vælge at bygge med materet glas. På den måde bibeholder du glasset gode funktioner og den megen lys, uden at nogen samtidig kan kigge direkte ind i din lejlighed. Det materede glas har også det æstetiske udtryk, som den klare glas, så her går du heller ikke på kompromis. Når man skal have en altan, er der flere forskellige typer altaner at vælge i mellem. Mange drømmer om at få den store altan, der næsten er som at få et ekstra rum til lejligheden.

 

Byg din egen oase

Det er dog ikke sikkert, at man kan få byggetilladelse fra sin kommune til en større altan. Der kan en fransk altan være helt oplagt. For den franske altan ikke tager mange kvadratmeter ud fra over bygningen, kan det være langt nemmere at få godkendelse til denne type. Og der er stadig mange goder forbundet med en fransk altan. Den giver lejligheden mere lys og dette kan få de eksisterende rum til at synes endnu større, end de er. En anden fordel er, at man med en fransk altan lettere kan lufte ud og også lufte sine dyner. For selv man ikke kan sætte sig ud på den franske altan, så giver den stadig din lejlighed lidt ekstra charme, mere lys og mere luft.

 

Du kan læse mere om materialevalg og finde din glasaltan på minaltan.dk

 

Få mere inspiration:

En altan i glas tager sig godt ud på alle husgavle

Altaner i stål – dit pusterum fra hverdagens stress og jag

Leave a comment for: "Læs mere om fordelene ved en altan i glas her"

Tag Cloud