Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Læs hvordan du kan skabe overblik med en projektmappe

Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: kontorting.dk)

Konferencemappe til at holde styr på de vigtige dokumenter (foto: kontorting.dk)

Når man arbejder med mange forskellige projekter, så kan det være en udfordring at have styr på alle de dele, der har tilknytning til projektet. Derfor kan det være en stor hjælp med en projektmappe. Mappen giver dig mulighed for at have alle de elementer, som har tilknytning til det enkelte projektet. Der kan være projekter, hvor har brug for at have trykte materialer, tegninger og andre notater samlet ét sted. Her er en projektmappe helt oplagt. Arbejder du med mange projekter på én gang, så er det rigtig smart at have en projektmappe til hvert projekt. Det er en let og overskuelig måde at holde orden i dine projekter.

 

Nemt på farten

Det kan også være en stor fordel, hvis I er flere om det samme projekt, fordi man på denne måde nemt kan videre give alt det materiale, der er nødvendigt for at kunne sætte sig hurtigt ind i projektet. Mapperne er inddelt i lommer, hvor du kan have forskellige informationer. Der kunne være et formidlingsprojekt, hvor du i nogle lommer opbevarer fakta om projektet. I andre lommer kan du have inspiration til, hvordan projektet skal formidles. Det kan være i form af mindre moodboards, der danner rammen for jeres projekt. Projektmappen kan på denne måde bruges til samle et projekt eller informationer om en kunde, så man altid har alle informationer samlet.

 

Ankom med stil og styr på papirerne

Har du en kunde, som du har hovedansvaret for, så er det en god måde at holde styr på kunden og de aftaler, I har indgået. På bagsiden af mappen kan du skrive kundens navn på og på den måde holde styr på, hvilken mappe der hører til hvem. Du kan på den måde også hurtigt lægge ting i mappen, hvis du kommer i tanke om noget nyt, der kunne være relevant for den enkelte kunde. Mappen gør processen omkring projektet langt nemmere at overskue.

 

Du kan finde et stort udvalg af projektmapper

 

Få flere ideer:

En opvaskebørste er uundværlig i husholdningen til hjemmet

Brug kvalitets kopipapir til din funktionelle printer

Leave a comment for: "Læs hvordan du kan skabe overblik med en projektmappe"

Tag Cloud