Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Læs her om de mange forskellige puder inden du køber din

Pude til stuen og sengen sikrer en god søvn (foto: dunlopillo.dk)

Pude til stuen og sengen sikrer en god søvn (foto: dunlopillo.dk)

Det kan være svært, at finde den rigtige hovedpude, for hvad skal du egentlig se efter? Der er faktisk nogle nemme råd, som du kan følge her. Når du skal vælge din pude, skal du have en pude, som støtte din på den helt rigtige måde. Derfor er det første, du skal forholde dig til din sovestilling. Hvis du sove på siden, skal din pude være højere, end hvis du sover på maven. Derfor er det ikke lige meget, hvordan du sover. Dernæst er det vigtigt, at du er opmærksom på, at din seng også har betydning for, hvilken pude, du skal vælge. Det er klart at sengens hårdhed har indflydelse på, hvilken hårdhed din pude skal have. Her fra gælder det blot om at vælge det rigtige fyld.

 

Hvilket fyld skal jeg vælge?

Inden du vælger din pude, så kan det være rigtig godt at vide lidt om, hvad fordelene og ulemperne ved det forskellige fyld er. Det klassiske valg er en pude med naturfyld. Det kan være dun eller fjer. Fordelen ved naturfyld er, at det støtte godt og har en rigtig god evne til at flytte varme og fugt fra puden. Den største ulempe er dog, at nogle kan have allergi overfor naturdun. Derfor kan man overveje forskellige alternativer. Der findes heldigvis mange gode kunstige alternativer, som efterligner naturfyldets egenskaber. En anden fordel ved kunstfyld er, at det er langt nemmere at vaske og at det tørrer hurtigere. Det gør det mere allergivenligt.

 

Masser af puder til stuen og soveværelset

En anden løsning kunne være at vælge en pude med skumfyld. Skumfyld er et rigtig godt valg for dig, der har allergi for husstøvmider. De kan nemlig ikke leve i skumfyldet, så derfor slipper du for dem i puden. Denne pudetyper er dog lidt mere hård, end nogle af de andre typer. Derfor er den det mest oplagte valg, hvis du foretrækker at sove på siden og ikke på ryggen eller maven. Der er altså flere ting, der spiller ind på, hvad der er det bedste valg for dig. Heldigvis er der mange muligheder og der er også en pude til dig.

 

Du kan se det store udvalg af puder på dunlopillo.dk

 

Læs også:

Skab din perfekte drømmeverden med personlige puder

Senge er vigtige for søvn og energiniveau

Leave a comment for: "Læs her om de mange forskellige puder inden du køber din"

Tag Cloud