Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Lær mere med et skriveunderlag med danmarkskort

Et skriveunderlag beskytter og pynter (foto: kontorting.dk)

Et underlag til dit skrive bord er en rigtig god idé. Man ser det ikke mange steder længere, men det er dumt, for det er smart at dække skrivebordet til, sådan at arbejdet, du laver på bordet, ikke ødelægger det. Eksempelvis hvis dine børn er glade for at tegne og male, kan det være en rigtig god idé. Er dit bord f.eks. af træ, er det svært at holde bordet fri for kaffepletter og endnu sværere at fjerne dem igen. Men hvis du har et skrivebordsunderlag, er der i hvert fald mindre chance for at du sætter kaffekoppen direkte på bordet.

Bliv klogere

Og det er ikke bare praktisk i forhold til pletter på bordet. Det giver dig også en mulighed for at kunne holde styr på eksempelvis kodeord og noter. Man kan sætte dem fast under selve underlaget,  så de ikke kommer til skade eller bliver fjernet, når der bliver gjort rent på kontoret eller i hjemmet. Men et skrivebordsunderlag behøver ikke bare være en blank overflade. Man kan også vælge underlag, der gør det lidt hyggeligere at sidde ved skrivebordet. Der findes nogle med blomster, flag og så findes der underlag med forskellige kort som f.eks. et kort over Danmark.

Undgå ridser i lakken

Og det er måske smart især i børneværelset, så børnene nemt og smart kan få et overblik over landet eller måske verden. Så kan de lære, hvor de selv bor, hvor familien bor og meget andet. Og hvis I synes det er for lidt, kan man også få et kort over Europa eller verden, hvor der også er flag over de forskellige lande. På dit skrivebord på kontoret kunne det også være smart med et kort over Danmark. Hvis du sidder i en virksomhed, hvor du snakker med mange mennesker, kan det give et godt visuelt blik på, hvor de sidder henne i landet.

Se udvalget af skrivebordsunderlag lige her, lige fra de helt blanke til dem med kort.

Leave a comment for: "Lær mere med et skriveunderlag med danmarkskort"

Tag Cloud