Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Køb en seng, du bliver glad for resten af livet

Har du sovet i en elevationsseng? (foto Dunlopillo.dk)

Har du sovet i en elevationsseng? (foto: Dunlopillo.dk)

Skal du ud og købe en ny seng? Det kan være, du lige er flyttet hjemmefra, skal flytte og sengen er slidt op, eller der måske ikke er plads til den gamle. Det kan også være, du bare gerne vil have en ny seng. Uanset er der nogle ting, du skal have i mente, hvis du vil finde den bedste seng til både prisen og til dig selv.

 

Prøv sengen af

Det vigtigste er, at du ligger ordentligt i den seng. At du sover godt om natten, og at du har lyst til at gå i seng om aftenen, fordi du ved, at du kommer til at sove godt. Derfor skal du prøve sengen af, inden du køber den. Det betyder, at du skal spørge forhandleren til råds, hvad han eller hun tror, er bedst for dig. Snak med ham eller hende, og fortæl hvad dine sovevaner er, grunden til du skal have en ny seng og den slags. Så skal du afprøve sengene selv. Her er det nok vigtigst, at du får ligget på madrasserne, så du kan finde ud af, hvad du er til – hård, medium eller blød madras. De fleste sover på en medium madras, da både en for blød og en for hård madras kan være dårlig for din ryg og din nattesøvn.

 

Find en god seng der hjælper

Til sidst skal du tage den madras og seng med hjem, som du følte, passede bedst, for at afprøve den hjemme hos dig selv. Mange forhandlere af senge har den mulighed, at du får en lang garanti på madrasser og senge, sådan at du netop har muligheden for at afprøve hjemme. Hvis du efter 14 dage kan mærke, at det ikke er dig, så kan du bytte madrassen og vælge en ny. Derudover skal du overveje, hvad du ellers bruger sengen til. Hvis du f.eks. læser meget i den eller ser tv, er det måske værd at overveje, om du skal have en elevationsseng, så du kan hæve og sænke, som du har lyst til.

Se udvalget af senge, madrasser og få gode råd til køb på dunlopillo.dk

 

Læs mere herinde:

Senge er vigtige for søvn og energiniveau

Hvis ikke du kan finde din drømmebolig, så byg selv hus

Leave a comment for: "Køb en seng, du bliver glad for resten af livet"

Tag Cloud