Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Juniorsenge passer til det store barn

Børn har brug for plads til andet end svøn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Børn har brug for plads til andet end søvn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Er dit barn begyndt at kravle over tremmesengen, fordi han eller hun er ved at nå en alder, hvor det kan lade sig gøre? Så er det på tide at overveje, om en investering i en juniorseng ikke vil være på sin plads. En juniorseng er nemlig designet til at være mellemleddet mellem en børneseng og en voksenseng, hvorfor dit barn med garanti vil sætte pris på opgraderingen af sengen, mens du ikke behøver tænke på, om den er for stor til ham eller hende.

 

Juniorsenge i træ er klassiske og pæne

En juniorseng, der er produceret i træ, vil kunne passe ind i alle hjems indretninger, hvorfor det er en god investering. Sengene kan ofte fås i farvet træ i eksempelvis sort og hvid, og du behøver derfor ikke tænke på, om en sådan seng vil passe ind hjemme hos jer; det er en klassiker, der ikke vil komme til at se for voldsom ud.

 

Der er ingen grænser for, hvordan juniorsenge kan være designede

Hvis du er mere til senge, der er tydelige i rummet, og som gerne må ses og opleves, så skal du blot kigge efter juniorsenge, der er høje. Disse senge er mest til de store børn, da de skal kunne kravle derop og også turde at gøre det, men hvis det er muligt så vil en helhøj juniorseng med garanti være et hit på børneværelset. Denne seng har også den store fordel, at der er plads til at opbevare ting i hulrummet under den, hvorfor der både kan være legesager der eller måske et skrivebord, hvis værelset ikke er særlig stort. Hvis dit barn endnu ikke er stort nok til at komme op i den helhøje seng, så kan det være en god idé at undersøge de halvhøje juniorsenge. Det giver også barnet en følelse af at være blevet større, der er plads til opbevaring under sengens madras og den vil se særdeles pæn ud på barnets værelse.

 

Klik her for at finde et bredt udvalg af juniorsenge.

 

Læs mere herinde:

Få plads til det hele og skab samtidig en bestemt stemning i dit hjem med et nyt vitrineskab

Arbejdsborde er smarte til hjemmet og til kontoret

Leave a comment for: "Juniorsenge passer til det store barn"

Tag Cloud