Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Juniorsenge er ekstra legetøj til børneværelset

Den rette juniorseng har plads til legetøj (foto traevarer.dk)

Den rette juniorseng har plads til legetøj (foto traevarer.dk)

Senge kan være klodsede, store og stå i vejen. Sådan skal det ikke være på et børneværelse. Når der er mulighed for, at alting kan gå op i en højere enhed, hvorfor så ikke udnytte det?

Det kan du ved at investere i en juniorseng til dit barn.

Juniorsenge er skabt efter børns behov. Det handler om, at børneværelset fungerer så godt som muligt. Ergo skal der være plads til leg, ergo skal man have et trygt sted at sove. En juniorseng sørger for begge dele.

Juniorsenge er ikke større end højst nødvendigt men heller ikke mindre end, at dit barn kan bevæge sig, når det sover. Det betyder, der er mere gulvplads til leg, end der ville være, hvis der stod en voksenseng.

Samtidig er juniorsenge typisk indrettet med praktiske elementer. Det vil sige, der underneden er indbyggede skuffer. Eller så er juniorsengen faktisk en køjeseng med plads underneden til skrivebord eller hyggehjørne.

En bonus til værelset

Det virker måske kedeligt, at en juniorseng er udstyret med skuffer til oprydning. Men på den måde er det let at gemme hemmelige ting væk, rydde op når man vil lege med noget andet – eller måske endda have styr på, hvor ens legetøj ligger, når man gerne vil lege med det igen.

En juniorseng er lavet i et rustikt materiale, der holder til flere børn på en gang. Men den er også så solidt lavet, at den kan gå på tur. Når dit barn ikke er junior længere, så kan juniorsengen går videre til babyen, der pludselig ikke er så meget baby mere.

Juniorsenge er holdbare løsninger til børneværelset. Uanset om du gerne vil investere i en af oprydningsmæssige årsager, eller fordi en køjeseng ikke optaget gulvplads, så giver en juniorseng dig muligheden for at nå disse mål med børneværelset.

Se et udvalg af juniorsenge hos traevarer.dk

Læs mere om juniorsenge her:

Mangler I plads på børneværelset? Brug en halvhøj juniorseng

Comments on: "Juniorsenge er ekstra legetøj til børneværelset" (1)

  1. […] Juniorsenge er ekstra legetøj til børneværelset […]

Leave a comment for: "Juniorsenge er ekstra legetøj til børneværelset"

Tag Cloud