Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Hvad er en junior seng, og hvad kan den egentlig?

En fin juniorseng (foto traevarer.dk)

En fin juniorseng (foto traevarer.dk)

Der findes mange forskellige møbler, som egner sig godt til et børneværelse. Små taburetter lavet i plastik, stole i malet træ eller et lille skrivebord i en sjov farve. Der er mange muligheder for at indrette børneværelset som et lille hjem, hvor barnet kan lege, lære og hygge sig. Mange børneværelser er ikke specielt store, og det kan derfor godt betale sig at overveje, hvordan man indretter værelset til sit barn bedst muligt. Et af de møbler, der typisk fylder mest er barnets seng. Det er samtidig et af de vigtigste elementer på værelset og nok det møbel, som bliver brugt mest, når baret opholder sig inde på sit værelse.

 

Junior seng er med til at skabe mere plads på børneværelset

Der findes mange forskellige senge, der egnet til børn i forskellige aldre. En fællesbetegnelse for disse er juniorsenge. De er typisk ikke ligeså store som en almindelig voksenseng, hverken i længde eller bredte. Dermed fylder den ikke ligeså meget arealmæssigt i værelset. Alligevel er der mulighed for at udnytte hele rumfanget bedre med en juniorseng. Mange juniorsenge fås nemlig med høje ben. Dermed kommer sengen op i højden, som alligevel sjældent bliver brugt, når man er et lille barn. Dermed bliver der frigjort en del plads under sengen, der kan bruges til leg. De fleste juniorsenge er ligesom så mange andre møbler i dag lavet i forskellige træmaterialer.

 

Få en seng, der passer

Nogle er lavet i spånplader eller MDF, som er blandingsmaterialer, som tit bliver lamineret i hvid, så de får en slidstærk overflade. Der findes dog også juniorsenge i for eksempel fyrretræ, som er ubehandlet eller blanklakeret. En af fordelene ved en ubehandlet juniorseng i træ er, at man så selv har mulighed for at male den i den farve og med de mønstre, som barnets eller forældrene synes passer til værelset.

 

Se mere om junior seng, klik her

 

Se også

Flot sengetøj i lyse nuancer inviterer til drømme og behag

Skab din perfekte drømmeverden med personlige puder

Leave a comment for: "Hvad er en junior seng, og hvad kan den egentlig?"

Tag Cloud