Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Hay viskestykker kan mere end at gøre våde ting tørre

Viskestykker kan sagtens være en del af indretningen (foto cahetu.com)

Viskestykker kan sagtens være en del af indretningen (foto cahetu.com)

Viskestykker har uden tvivl en praktisk funktion, der overtrumfer alt andet, de kan bidrage med. Hvis ikke de kan tørre, så er de ikke meget værd. Men når de til gengæld kan det, så er de en rigtig god højre hånd i køkkenet. Udover at tørre af – eller måske tage fat i varme ting – så kan viskestykker også godt se godt ud. Det er viskestykker fra Hay et rigtig godt eksempel på.

Hay laver viskestykker i en forskellig række designs. Nogle er farverige, andre er mere minimalistiske, men de har alle det tilfælles at de trækker på en klar grafisk stil. De passer sammen, selvom de ikke kommer fra den samme kollektion. De har nemlig alle sammen Hays særegne træk. På den måde kan du let hænge dem på krogen, du bedst kan lide – også selvom det ene er med tynde streger, der former firkanter, og det andet er med pink takker. Hay kan blandes på kryds og tværs.

Hay viskestykker pynter i dit køkken.

Vi har alle nogle rum, vi bruger mere derhjemme end andre. For mange er køkkenet et rum, de opholder sig i, end de tror. Det er her vi laver mad, det er her vi sætter os et par minutter, når vi kommer hjem, der er her vi åbner køleskabet, når vi keder os, og det er her, vi også har mange gode stunder. Derfor må køkkenet gerne være pyntet op og behageligt at være i. Hay viskestykker er med til at gøre denne indsats. De blander farver og mønstre og pryder i køkkenet.

Mange har efterhånden også fået slået deres spisestue sammen med køkkenet. Måske ligger stuen endda også i forlængelse heraf. Dermed bliver det kun endnu bedre at kunne pynte op med noget så fint som et Hay viskestykke – så er det endda en praktisk ting på samme tid.

Se et udvalg af Hay viskestykkerGå til Hay’s egen hjemmeside her: hay.dk

Leave a comment for: "Hay viskestykker kan mere end at gøre våde ting tørre"

Tag Cloud