Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Glastavle: Brug den som en stilfuld opslagstavle

En glastavle er smart og moderne (foto kontorting.dk)

En glastavle er smart og moderne (foto kontorting.dk)

Er du ved at indrette dit hjemme kontor, som du gerne vil have lækkert og funktionelt? Så får du lidt inspiration og ideer her.

Brug glastavlen til opslagstavle med flotte magneter

Hvis du er en af de danskere, der arbejder hjemmefra med arbejdsplads på dit eget indrettede kontor, er du helt sikkert også interesseret i, at det bliver så godt som muligt. Både så praktisk som muligt, men også et sted, hvor du har mulighed for at samle tankerne, arbejde koncentreret og blive inspireret til dit arbejde.

Det første du skal gøre er at indrette dig med det helt rigtige skrivebord. Vælg et, som du sidder godt ved, og som du eventuelt kan køre op og ned, så du også har mulighed for at stå op til tider, hvis det er det, du ønsker. Vælg også en god og fleksibel kontorstol, som du kan indstille, og som du sidder godt på.

Når det kommer til indretningen er det med at tænke kreativt og praktisk. Hvad fungerer? Det fungerer at have en reol eller en kommode, hvor du kan arkivere dine papirer og mapper i. Dit eget selvudviklede system, så du altid kan finde netop det, du leder efter i bunkerne af papir og mapper, hvor tingene lidt for nemt kan blive borte i løbet af noget tid. Det kan f.eks. være en reol med forskellige størrelse hylder eller måske med låger, så det ikke ser så rodet ud. Du skal finde ud af, hvad du har brug for.

Sidst men ikke mindst skal du have en god opslagstavle. Vælg en, der er både smart og praktisk. Det kan f.eks. være en glastavle, hvor du kan hænge ting på med smarte magneter, der findes i mange fine farver.

Find en glastavle hos kontorting

Comments on: "Glastavle: Brug den som en stilfuld opslagstavle" (1)

  1. […] Glastavle: Brug den som en stilfuld opslagstavle […]

Leave a comment for: "Glastavle: Brug den som en stilfuld opslagstavle"

Tag Cloud