Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Giv din lejlighed en ekstra dimension med en altan

Er der mon nogensinde nogen, der synes, at deres lejlighed er stor nok? Mon ikke de fleste tænker, at den godt kunne bruge et par ekstra kvadratmeter? 

 

Hvis du har en lejlighed med store vinduer, kan alene udsynet give fornemmelsen af en større lejlighed, end det reelle antal kvadratmeter. Fører et sæt glasdøre ud til en altan bliver det endnu bedre, for så har du et rum på den anden side af glasset, som du kan indrette og anvende som et ekstra lille opholdsrum, som du kan få rigtig stor glæde af, når vejret er til at være ude.

 

Selv når vejret ikke er til ophold på altanen, giver uderummet din lejlighed en ekstra dimension. Der findes altaner, som er lukkede, men hvor flere glaselementer kan åbnes, og det betyder naturligvis, at sæsonen på altanen bliver noget længere.

 

Skab en lille grøn oase med en altan

Mange mennesker, der bor i lejlighed, drømmer om en have. Ikke nødvendigvis en stor have, men en mulighed for at få lidt grønt til at gro. Du kan selvfølgelig gøre en del med en vindueskarm, men hvis du får en altan – også selv om det ikke drejer sig om mange kvadratmeter – så giver den helt andre muligheder for at få lidt større planter at arbejde med, og så kan du indrette med et lille cafésæt, hvor du kan sidde og nyde din avis og din kaffe udenfor.

 

Hvis du har grønne fingre og har en drøm om en køkkenhave, kan du godt skabe en lillle udgave af en køkkenhave, hvor du kan gro forskellige former for krydderurter. Det er jo skønt at kunne gå ud at hente timian, purløg og persille til aftensmaden, selv om man bor i lejlighed. Samtidig er det også skønt at kunne kigge ud på sin lille grønne oase, når man opholder sig indenfor.

Tag indenfor ud og udenfor ind med en altan

Når man bor i lejlighed kan man godt føle sig lidt lukket ind en gang imellem. Især på en skøn solskinsdag, og man har måske ikke altid tid eller lyst til at lave en udflugt og opsøge en park eller lignende for at få lidt sol i ansigtet.

 

Med en altan kan du tage tage en lille smule af det udendørs ind, når du lader dørene stå åbne ud til altanen og dit lille udendørs rum, og samtidig er får du lidt af dit indendørs rum med udenfor. Du kan sidde ude og nyde solen med kaffen og avisen og vide, at du altid lige kan gå ind og hente det, du måtte få brug for eller lyst til.

 

En altan gør det muligt at åbne din lejlighed op mod verden, så du føler dig mindre indeklemt, og giver dit liv i lejlighed en ekstra dimension, som vil give dig både mere plads, en lille grøn oase og give dig en nem mulighed for lidt udeliv.

 

Du kan bliver meget klogere på de mange muligheder, der er for at få altan på: https://www.balco.dk/.

Leave a comment for: "Giv din lejlighed en ekstra dimension med en altan"

Tag Cloud