Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Forkæl dig selv og dit hjem med nye bordplader

En bordplade skal kunne holde til meget foto traevarerdk

En bordplade skal kunne holde til meget (foto: traevarer.dk)

Ligger man hjernen i blød og tænker tilbage på, hvor mange af ens minder er bundet op på et bord af den ene eller anden slags, så vil de fleste nok kunne nikke genkendende til, at der er tale om en del. I køkkenet er der spisebordet, der som et anker formår at samle familien, både til de små pauser i hverdagens hektiske jag, og til højtiderne, hvor høj som gammel er bænket omkring det.

 

Nye bordplader giver nyt liv til hjemmet

På teenageværelset samles gode venner omkring bordet, der er fyldt med et udvalg af snacks og drikkevarer af en tvivlsom kvalitet, men det var måske også her, at du første gang udvekslede blikke med hende den søde fra parallelklassen. I stuen kan familien sætte sig ned en fredag aften og hygge sig med slik og en god film. Fælles for de tre er, at bordpladen har været det, som er omdrejningspunktet. Det bliver stedet, der ikke bare agerer platform til helt praktisk at kunne stille jeres ting på. Det er den platform hvorpå, man skaber minder for livet. Det er vigtigt, at de borde du har, er af en ordentlig kvalitet.

 

Tænk praktisk

Hvad end det er det store køkkenbord, stuebordet eller dit personlige skrivebord. Der er ikke noget med knirkende ben og bordplader, der bliver ridset for et godt ord. Ved at være opmærksom på dette fra start kan du være sikker på, at bordpladerne holder i mange år ud i fremtiden, og at det også er nogle, der er lette at vedligeholde og gøre rene.
Mulighederne er mange, når du skal vælge dine bordplader. Både med hensyn til farve, materiale og størrelse. Træborde har en universel tiltrækning, og vil stort set altid bidrage med noget stilet til ethvert rum.
Og så behøver nye bordplader jo slet ikke at koste en bondegård.

 

Vil du have nye bordplader? Så klik her.

 

Læs også:

Vinreoler giver ikke bare dig, men også dit hjem elegance

Hvad er en junior seng, og hvad kan den egentlig?

Leave a comment for: "Forkæl dig selv og dit hjem med nye bordplader"

Tag Cloud