Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Find en miljø venlig spand til dit skrald på kontoret

Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet foto kontortingdk

Med en affaldsspand og poser kommer der orden på arbejdsmiljøet (foto: kontorting.dk)

Meget af vores tid i løbet af hverdagen, går på at være på arbejde. Og de fleste menneskers arbejde foregår på et kontor. Vi bruger altså rigtig meget af vores tid på vores kontor. Og når vi nu gør det, kan det være hensigtsmæssigt at skabe nogle gode arbejdsrammer. Både for en selv, men også for ens kollegaer. En måde at skabe gode arbejdsrammer på er, at have det rigtige miljø på en arbejdsplads. Dette gælder både imellem kollegaer, men i særdeleshed også det fysiske indeklima.

 

Indret kontoret eller hjemmet med stil

For hvordan man har sit indeklima, har faktisk en påvirkning eller effekt på, hvordan man har det fysisk i løbet af en arbejdsdag. Det vil altså sige, at man skal forsøge at lufte ud. Man skal forsøge at gå ud med skraldet. Man skal forsøge at tage opvasken eller gøre rent, når der er behov for dette. På den måde er man med til, at skabe gode fysiske rammer for ens arbejdsmiljø. Når du eksempelvis skal sorte skraldet eller gå ud med skraldet, kan det umiddelbart lyde kedeligt. Men her kan du faktisk også, skabe nogle bedre rammer. Det er en lille ting, men det kan være at den hjælper. Og det er naturligvis at finde en god spand til dit skrald. Det skal være en spand som er funktionel og som sørger for, at imødekommer dine behov.

 

Skab gode rammer for arbejdsmiljøet med en funktionel spand

Og der findes mange forskellige slags spande. Der findes spande i forskellige farver, materialer samt størrelser. Og så findes der naturligvisogså en funktionel spand, som lukker låget i efter sig selv. Dette er hensigtsmæssigt, da du på den måde skåner resten af dine kollegaer for en ubehagelig lugt af skrald. Dette er blot én måde, at forsøge at skabe gode rammer for ens arbejdsmiljø. Der findes naturligvis rigtig mange andre ting, som du også kan gøre, for at skabe gode fysiske rammer for dit arbejdsmiljø.

 

Se et stort udvalg af spand herinde

 

Læs videre i disse indlæg:

En sæbedispenser er lettere at rengøre og mere hygiejnisk

Print billeder og skoleopgaver med printerpapir

Leave a comment for: "Find en miljø venlig spand til dit skrald på kontoret"

Tag Cloud