Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Få styr på rodet med hængemappeskabe

Skabe til mængder af papirer er vigtigt (foto: kontorting.dk)

Skabe til mængder af papirer er vigtigt (foto: kontorting.dk)

Selvom mange aspekter af en virksomhed mere og mere bliver digital, hvilket betyder at flere og flere printjobs  liver udfaset. Dog er der stadig en nødvendighed for papirdokumenter, der kræver plads til opbevaring.

 

Få plads til papirerne i mapperne

Selvom det kan være meget rart at have sine dokumenter samlet i fysisk form, kræver det også en god mængde plads og organisering, for at undgå at de ligger i bunker spredt rundt omkring eller bliver væk for dig. Det er en situation, de fleste kender til. En af de mange måder at opbevare sine dokumenter på er i ringbind. Du kender det sikkert fra dit hjem, hvor du har dine privatpapir gemt væk i ringbind eller fra din arbejdsplads, hvor de står i række efter hinanden. Men på en arbejdsplads, hvor der er meget papirnusseri, kontrakter og dokumenter, der skal gemmes kan det godt blive til mange ringbind, hvilket betyder meget hyldeplads, og de bliver hurtigt tunge at se på i indretningen.

 

Hængemapper er alternativet

Der er dog et alternativ til ringbindende på hylderne. Det er hængemapper, som du kan opbevare i skuffer, skabe, vogne eller kasser. Mulighederne er mange, og du kan nemt finde en løsning, der passer til dit kontor. Fordelen ved hængemappeskuffer, skabe eller kasser er at du har alle dine dokumenter samlet ét enkelt sted, i stedet for at de er spredt i mange mapper og på meget plads. Du kan stadig let inddele dokumenterne efter type, dato, alfabetisk eller hvilket system, du har det bedst med. Der er masser af plads, og du kan let udbygge ved at købe flere skabe eller skuffer – eller hvad du har brug for. Du kan også sagtens få en løsning, hvor hængemapperne er flytbare. For eksempel i en arkivkuffert eller en vogn på hjul.

Mulighederne er mange.

 

Køb hængemappeskabe her og få styr på papirerne.

 

Læs mere herinde:

Derfor kan det være en god ide med en skæremaskine på kontoret

En sæbedispenser er lettere at rengøre og mere hygiejnisk

Leave a comment for: "Få styr på rodet med hængemappeskabe"

Tag Cloud