Praktisk bolig – inspiration til din bolig

En sæbedispenser er lettere at rengøre og mere hygiejnisk

Sæbedispenser til badeværelset

Sæbedispenser til badeværelset

Du kender garanteret til badeværelser, hvor der ligger et rundt stykke sæbe ved siden af vandhanen, som allerede er våd og fedtet, inden du tager det i hånden. Tanken om, at der kort tid forinden har stået en anden person, og kørt sæbestykket rundt i hænderne lige efter sit toiletbesøg, den er ikke så lækker. Og når du så ligger sæbestykket på vasken igen, så glider det rundt på vasken og efterlader fedtede sæbespor efter sig. Det er såmænd ikke fordi, bakterierne fra den tidligere sæbebruger bliver overført til dine hænder, for det er jo sæbe, det føles bare lidt bedre, hvis sæben ikke har været i andre hænder, og derfor er den helt rette løsning en sæbedispenser.

En sæbedispenser er mere praktisk

Når sæbedispenseren er ved at være løbet tør for sæbe, så behøver man bare at åbne låget i toppen og hælde noget mere sæbe ned i den, og derefter sætter man låget på igen. Med andre modeller skal man bare sætte en ny sæbepose ned i dispenseren. Det kommer lidt an på modellen. Pointen er, at det er ganske nemt og praktisk at fylde den op med ny sæbe. Og som sæbebruger slipper man for at få et fedtet stykke sæbe i hånden. Man behøver blot at trykke på en knap og så føre sin hånd ind under dispenseren, så får man den rette mængde sæbe i hånden.

Sæbedispensere fås i mange flotte farver og designs

Lige meget hvilken stil du har i køkkenet eller på badeværelset, så kan du finde en sæbedispenser, der passer til omgivelserne. De fås nemlig I mange forskellige farver og former. De fås også i mange forskellige prisklasser. Det kommer an på, hvad du er ude efter. Det er klart, at hvis din sæbedispenser skal være lavet af et kendt mærke, så er den dyrere end andre sæbedispensere, men den ser garanteret også rigtig godt ud ved siden af din badeværelsesvask.

Læs mere om din fremtidige sæbedispenser her

Leave a comment for: "En sæbedispenser er lettere at rengøre og mere hygiejnisk"

Tag Cloud