Praktisk bolig – inspiration til din bolig

En opvaskebørste er uundværlig i husholdningen til hjemmet

opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt foto kontortingdk

Opvaskebørster er nødvendigt for at holde kontoret pænt (foto: kontorting.dk)

En opvaskebørste er noget de fleste mennesker har arbejdet med. Den ældre generation har uden tvivl har en opvaskebørste i hånden en million gange, idet opvaskemaskinen ikke var opfundet, da de var unge. De fleste nu om dage har også på et eller andet tidspunkt i løbet af livet boet i et hus eller i en lejlighed uden opvaskemaskine, og var dermed påkrævet at vaske op i hånden med opvaskebørsten.

 

En opvaskebørste med mange funktioner

Der er noget hyggeligt over at vaske op i hånden. Mange familier samles om opvasken og gør det til et fælles projekt, sådan så man også får noget kvalitetstid sammen, og opvasken ikke blot er en sur og kedelig tjans. Selvom man har opvaskemaskine, er opvaskebørsten stadig en nødvendighed. Store gryder og pander kan for eksempel ikke sættes i opvaskeren men skal i stedet vaskes op i hånden. Opvaskebørsten er også praktisk til at gøre vasken rent, når alt er ryddet op og vasket af. Der ligger ofte madrester nede i vasken og op ad vasken, hvilket nemt kan fjernes med lidt sulfo og en opvaskebørste. Opvaskebørsten er ikke blot nyttig til at vaske op, selvom den har fået sit navn deraf.

 

Praktisk med orden på kontoret

Opvaskebørsten kan snildt udfylde mange andre funktioner. For eksempel er opvaskebørsten ideel til at gøre din cykel rent. Hvis du har en cykel med udvendig kæde, er det nødvendigt at rengøre kæden ofte, især hvis det er dårligt vejr. Når kæden skal rengøres, er det vigtigt, at man kommer helt ned mellem de små led, og det er netop her at opvaskebørsten kommer til sin ret. Blot med en ren spand vand og en opvaskebørste kan du optimere din cykel på nul komma fem. Generelt er opvaskebørsten nyttigt til alle former for rengøring og rensning, da de stive hår på børsten netop kan komme ned mellem snævre ting.

 

Find en opvaskebørste her! www.kontorting.dk

 

Læs mere:

Kontorinventar skal passe til den enkeltes behov

Glastavle: Brug den som en stilfuld opslagstavle

Leave a comment for: "En opvaskebørste er uundværlig i husholdningen til hjemmet"

Tag Cloud