Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Den personlige og sikre juniorseng

Børn har brug for plads til andet end svøn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Børn har brug for plads til andet end søvn. En halvhøj seng er en idéel løsning (foto traevarer.dk)

Sengen er en af børnenes centrale møbler, i deres hverdag. Det er her de sover i mange timer, det er ofte også her der læses og leges, og derfor er det vigtigt med en seng, der er deres og som er sikker.

 

Fra babyseng til juniorseng

 

For mange forældre er sengen og soveværelset en helle i hverdagen. Det gælder også dit barn – børneværelset og dens seng er et helle i hverdagen, hvor der kan pustes ud og hvor de kan være sig selv. Derfor er det også her at barnet bruger mange timer i løbet af dagen, når der leges, læses og soves – både med venner og sig selv. Derfor er det også vigtigt at dit barn føler sig tryk i sengen, når det går fra en lille seng til en lidt større, inden han eller hun kastes ud i en helt stor seng. Pladsen kan sagtnes udnyttes.

 

Gør sengen personlig og husk sikkerheden

 

Som nævnt, bliver der oftest leget i sengen. Og nogle lege er mere voldsomme end andre. Specielt når vi har med drengene at gøre. Derfor er det også en god idé at tænke barnets sikkerhed med indover, når i skal vælge en ny seng. Det kan i blandt andet gøre ved at tilføje et sengegærde, der fungerer som en afgrænsning for den voldsomme leg – specielt hvis vi har med en køje- eller etageseng at gøre.

 

Det er derudover også nemt at gøre sengen personlig og hyggelig for barnet – uanset om der er tale om en almindelig seng eller en etage- eller køjeseng. Hvis du er til den kreative side, kan du eksempelvis nemt sy gardiner eller lignende og på den måde imødekomme dit barns ønsker. Hvis ikke du er så kreativ, kan du også sagtens købe forskellige looks til sengen i gardiner eller ophæng i dit barns yndlingsfarver eller med sine yndlingsmotiver.

 

Find en juniorseng til dit voksende barn her

 

Klik videre herind:

Find en kommode som imødekommer dine behov

Få plads til det hele og skab samtidig en bestemt stemning i dit hjem med et nyt vitrineskab

 

Leave a comment for: "Den personlige og sikre juniorseng"

Tag Cloud