Praktisk bolig – inspiration til din bolig

By Nord – sådan får du luksus til dit badeværelse

By Nord kan hjælpe med at skabe en smukt badeværelse (foto cahetu.com)

By Nord kan hjælpe med at skabe en smukt badeværelse (foto cahetu.com)

Hvis du først en gang livet har prøvet følelsen af at vende hjem fra en spabehandling, føles dit badeværelse derhjemme en smule tarveligt. Du savner den dæmpede belysning, der fik dig til at lukke øjnene og flyde hen til den afdæmpede musik. Du savner de varme gulvfliser, som du satte fødderne på efter badet. Du savner det varme boblebad, der duftede af lavendelolie og som havde et hav af små duftende stearinlys omkring sig. Selvfølgelig også glasset med champagne og frugtskålen, der stod på siden. Men mest af alt savner du at kunne forkæle dig selv og stresse af.

Selvom du ikke har råd til at investere i spabehandlinger hver uge eller i et stort boblebad i hjemmet, kan du godt få en følelse af, at have et hjemmespa med et par simple tips og indkøb.

Gode råd til at få et badeværelse med plads til forkælelse

Først og fremmest er det en god ide at investere i et lækkert og blødt badehåndklæde. For eksempel fra By Nord, der laver lækre håndklæder i afdæmpede farver. Det er så rart at tage et stort blødt badehåndklæde om sig efter badet.

Så er det en god ide at slukke lyset i badeværelset og i stedet fylde det op med stearinlys og bloklys, og måske en enkelt lille lampe uden for meget lys i, så det ikke bliver alt for mørkt. Desuden kan du købe et par duftlys med en lavendelduft, der kan stå tændte under badet.

Til sidst er det en god ide at forkæle dig selv med en lækker duftende shampoo, bodysæbe og bodyskrub – eventuelt også en badebørste, som også kan købes f.eks. hos By Nord.

Se et udvalg af produkter fra By Nord

Comments on: "By Nord – sådan får du luksus til dit badeværelse" (1)

  1. […] By Nord – sådan får du luksus til dit badeværelse […]

Leave a comment for: "By Nord – sådan får du luksus til dit badeværelse"

Tag Cloud