Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Brug kvalitets kopipapir til din funktionelle printer

Kreativt eller praktisk? Du kan printe alt muligt (foto kontorting.dk)

Kreativt eller praktisk? Du kan printe alt muligt (foto kontorting.dk)

Det er essentielt at vi tænker på vores miljø, når vi printer og bruger kopipapir. Vi må derfor bruge kopipapir med omtanke og vælge det som er mest miljørigtigt. Det starter med at du naturligvis printer med omtanke. Stil dig selv spørgsmålet, om det som du vil printe, er nødvendigt. Kunne du undlade at printe så mange kopier eller blot nøjes med én kopi. Kunne du bruge begge sider af kopipapiret og derved halvere dit forbrug af kopipapir. Når du tænker over dette i din hverdag og på dit arbejde, er du ét skridt tættere på at gøre noget godt for dit miljø.

 

Vælg kvalitet

Når du gør noget godt for dit miljø, gør du på samme tid noget godt for dine medmennesker. Vi skal alle leve på den samme klode og den skulle gerne være så perfekt, at vi kan overlade den til vores børn og deres børnebørn. Papir kommer fra træer fra naturen. Naturen har ikke et evigt forbrug eller dyrkning af træer. Derfor jo mere papir du bruger, jo flere træer er vi nødt til at fælde i naturen. Det har en konsekvens for vores miljø. Derfor skal du bruge og printe papir med omtanke.

 

Print med omtanke

Vi bruger enorme mængder af papir på daglig basis. Fremstilling af papir har derfor også en indflydelse på vores sundhed samt vores miljø. Det er altså ikke ligegyldigt, hvilken slags papir du vælger. Det er som førnævnt, heller ikke lige gyldigt hvor mange antal kopier du producerer hver dag. Der bliver brugt meget energi og mange kemikalier, når der skal produceres rent papir. Denne proces kan være miljø- og sundhedsskadelige. Men der er en ting, som du kan være opmærksom på, når du skal vælge dit unikke kopipapir. Du kan se efter mærket med Svanen eller Blomsten. Det er et mærke, som sikrer og stiller skrappe krav til energiforbruget og brugen af kemikalier, når der fremstilles eller produceres papir. Vælg papir med omtanke. På den måde hjælper du miljøet og dine medmennesker.

 

 

Se et stort udvalg af kopipapir på www.kontorting.dk

 

Læs også

Få det bedste kreative resultat med en skæremaskine

Print billeder og skoleopgaver med printerpapir

Leave a comment for: "Brug kvalitets kopipapir til din funktionelle printer"

Tag Cloud