Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Altanvinduer giver dig masser af lys i lejligheden

 Altanvinduer er også en vigtig del af altanens udformning (foto minaltan.dk)

Altanvinduer er også en vigtig del af altanens udformning (foto minaltan.dk)

Er du lidt træt af at bo i en lejlighed, hvor der er temmelig mørkt? Ligger jeres lejlighed så uheldigt, at bebyggelsen over for jer skygger for solen, så der sjældent kommer sollys ind ad vinduerne, der i øvrigt er rimeligt små? Ja så kan en løsning måske være at få en altan med nogle store altan vinduespartier til. På den måde slår i to fluer med et smæk ved både at få et dejligt udendørs rum samt at få lidt mere lys ind i lejligheden.

Altanvinduer lukker langt mere lys ind i lejligheden

Ved at få mere lys ind i lejligheden kommer den også til at syne noget større og mere luftig. Uden en god udendørs lyskilde kan en lejlighed let komme til at virke noget indelukket og hule-agtig. Og ønsker man ikke netop den stemning, kan noget lys virkelig gøre underværker.

Find altanvinduer her: http://minaltan.dk/altan-og-balkon/altandoere-og-vinduer/

Derfor skal I gøre særligt opmærksom på, når I bestiller altan og dertilhørende vinduer, at I ønsker store vinduer, der kan give lys ind i hele lejligheden. Vælg nogle altanvinduer, der går hele vejen fra gulv til loft, da det vil give det bedste resultat. Placer eventuelt et arbejdsbord eller spisebord i nærheden af vinduerne, hvis det er muligt, så du får masser af lys, når du sidder der ved. Det kan give dig mere energi til dagen og især om vinteren, hvor man tilbringer mindre tid udendørs. Her er det vigtigt at få nok lys i løbet af dagen, og derfor kan det være en god ide at anbringe sit arbejdsbord tæt ved en god lyskilde. Du kan også sætte dig ud på altanen – tag bare godt med tøj på. Bare 15 minutter om dagen kan gøre underværker og give dig langt mere energi.

Læs mere om altaner her

Comments on: "Altanvinduer giver dig masser af lys i lejligheden" (1)

  1. […] Altanvinduer giver dig masser af lys i lejligheden […]

Leave a comment for: "Altanvinduer giver dig masser af lys i lejligheden"

Tag Cloud