Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Altaner kan kaster lys over enhver lejlighed

Altaner stål (foto: minaltan.dk)

Altaner stål (foto: minaltan.dk)

Står du med en lejlighed eller hus, der mangler liv og lys? Eller med en lejlighed eller hus, der skal tage jeg bedst muligt ud? Så er altaner svaret! De giver lys, liv og masser af merværdi til lejligheden. En altan er et lille nyt rum og et godt sted at være samt noget, der giver masser af muligheder til lejligheden.

 

Nemt og enkelt

Med altaner er det pludseligt muligt at komme ud i en ellers lille lejlighed eller hus placeret inde i byen. Det er pludseligt muligt at drikke morgenkaffen i frisk luft og måske er det endda muligt med dejlige BBQ aftener og rødvin i aftensolen. Derudover giver altaner meget merværdi til en lejlighed, så står du og skal sælge eller leje dig hjem ud, så giver det noget godt til værdi til hjemmet. Du vil simpelthen kunne tage en højere pris, når du har fået installeret en eller flere lejligheder.

 

Få have med altaner

Der er mange, mange muligheder med en altan. Du kan også vælge at få flere altaner og bruge dem forskelligt. En kan måske være særlig god til at tørre tøj på, en anden til at grille på og en tredje kunne måske bruges til en lille urban have. Har du kun mulighed for én altan, så må du vælge – eller måske skulle du overveje endnu en? En urban have er nemt at lave på sin altan. Med krukker kan du komme langt og har du en lidt større altan, kan du også måske få en kumme, hvor du kan få planter med lidt større rødder. Du kan også udnytte pladsen op ad ved at få hængende potter, som du kan plante eksempelvis løg.

 

Hvis du gerne vil have en eller flere altaner, så kan du få hjælp til at få dem lavet med Min Altan. Dem finder du på www.minaltan.dk.

 

Se mere:

En altan åbenbarer himlen, parkerne og naboerne for hjemmet

Altaner gør hverdagen og livet meget bedre

Leave a comment for: "Altaner kan kaster lys over enhver lejlighed"

Tag Cloud