Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Altanen, der passer lige til dig

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto minaltan.dk)

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto: minaltan.dk)

Der er så hyggeligt på altanen! Om den er lille eller stor, så byder den altid op til gode stunder. Altanen inviterer dig til at sidde og slappe af med et lækkert glas rosévin eller en god kop kaffe i selskab med dem, som er med til at skabe de bedste stunder. Er du ked af, du ikke har en have, du kan gå rundt og hygge dig i, eller er du ryger, men træt af at gå hele vejen ned ad trapperne, så er altanen det rette alternativ. Hvis der er gemt en videbegærlig lyst i dig, så er altanen også det ultimative sted, hvor du, måske forklædt med et par solbriller, kan få stillet din nysgerrighed og følge med i, hvad der sker nede på gaden eller i gården.

 

En balkon med mange muligheder

En altan er ikke bare en altan. Den kan tilpasses lige til dig, dine behov og interesser. Har du grønne fingre og nyder at nusse om planter, så er der både mulighed for at gro smukke blomster, krydderurter og f.eks. jordbær eller agurker. Du kan altså få din egen have i den højde, du bor i. Hvis du foretrækker at slappe af ved at nyde en god bog, kan altanen fungere som din hyggekrog og som stedet, hvor du kobler fra. Er du vild med at grille, men ønsker ikke at gøre det nede i gårdhaven, er dette også ét af de mange potentialer, som altanen byder på. Endnu en bonus ved altanen er, at du ikke skal langt for at opfange de sunde D-vitaminer, solen giver, når du opholder dig udenfor.

 

Sæson for altan hele året

Selv om, det ikke virker helt oplagt, kan din altan sagtens bruges året rundt. Er du f.eks. en pyntelysten person, der sætter stor pris årets forskellige højtider, er balkonen endnu et sted, hvor julekæden eller påskekyllinger pryder dit hjem. Desuden fås altaner også med glasinddækning, som kan åbnes op og lukkes i, som det passer dig. På denne måde forlænges sæsonen for altanbrug, og du kan dermed tilbringe tid i den hele året rundt.

 

Find inspiration og få et gratis og uforpligtende tilbud på altaner her

 

Kig videre her:

Altaner gør hverdagen og livet meget bedre

Altaner i stål tilbyder sommerens friske muligheder

Leave a comment for: "Altanen, der passer lige til dig"

Tag Cloud