Praktisk bolig – inspiration til din bolig

Altan i galvaniseret stål er nemme at vedligeholde

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto minaltan.dk)

Vil du have villa? Du bør stadig få en altan (foto: minaltan.dk)

En altan fungerer næsten som en udvidelse af din bolig. Du kan nemt og hurtigt lige komme ud og få lidt frisk luft og nyde den smukke solopgang med din morgenkaffe i hånden, inden du skal afsted på arbejde. Det er også på din dejlige altan, at du kan sidde og koble fra om aftenen efter en lang og måske anstrengende dag. Din altan byder på mange muligheder.

 

Skab din egen oase

Du kan indrette den lige som du vil, med lækre havemøbler, planter og hyggelige lanterner. Det kan også være, at du er så heldig at have grønne fingre, og så er det jo bare at finde altankasserne rem så du selv kan dyrke din egen lille urtehave oppe i højderne. Frisk basilikum, rosmarin og mynte hentet lige ude fra altanen, og dine egne hjemmedyrkede, lækre jordbær og sprøde ærter i sommerhalvåret. Det smager jo allerbedst, når man selv har passet og plejet råvarerne og givet dem kærlighed. Vælger du en altan i galvaniseret stål, behøver du slet ikke at bekymre dig for meget om, hvordan og hvorledes den lige skal vedligeholdes, for den passer nærmest bare sig selv hele året rundt.

 

En altan i galvaniseret stål giver dig mere plads

Du skal bare selv gøre den personlig med en passende indretning, så altanen kommer til at passe godt til dig selv og resten af din bolig. Det er da oplagt at sidde på altanen en hyggelig lørdag aften med et godt hold venner over et spil Tegn og Gæt og en god flaske rødvin. Altanen kan også sagtens gøre gavn i de køligere tider, for så kan man sætte sig ud med et lækkert, tykt tæppe, en kop dejlig, varm kakao med god flødeskum eller måske en hot lumumba og en hyggelig bog. Ja, så er rammerne for rigtige hygge da sat.

 

Klik her for at finde din næste altan i galvaniseret stål

 

Se også:

En altan åbenbarer himlen, parkerne og naboerne for hjemmet

Altaner gør hverdagen og livet meget bedre

Leave a comment for: "Altan i galvaniseret stål er nemme at vedligeholde"

Tag Cloud